δωρεάν αποστολή. με αντικαταβολή

  • greek
  • bulgarian
  • English (UK)
  • GermanDE-CH-AT
  • Frenchfr-FR

Γαλαν Ηλεκτροδίου ΓΑΛΑΝ GALAN λέβητες

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ Γαλαν Ηλεκτροδίου ΓΑΛΑΝ GALAN λέβητες

ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ

galan-best-bg

Πώς λειτουργεί λέβητα ηλεκτρόδιο;


Το ηλεκτρικό θερμοσίφωνα υγρό θέρμανσης GALAN (νερό ή αντιψυκτικό ARGUS-GALA) είναι από τον ιονισμό του, δηλαδή διαχωρισμός του υγρού μόρια σε θετικά και αρνητικά ιόντα, τα οποία κινούνται σε αντίστοιχα αρνητικά και θετικά ηλεκτρόδια, δηλαδή θέρμανσης του υγρού άμεσα, χωρίς το "ενδιάμεσο" (π.χ. ηλεκτρικό θερμοσίφωνα). Ιονισμού θάλαμο, η οποία έκανε αυτή τη διαδικασία είναι μικρή - να δώσει ταχεία αύξηση της θερμοκρασίας του υγρού.

Galan επαφές Ποιοι παράγοντες επηρεάζουν την αποτελεσματικότητα και τη διάρκεια της
επίδραση των λεβήτων ηλεκτρόδιο;


Το έργο του λέβητα ηλεκτρόδιο απαιτείται υγρό
αποδεδειγμένη ειδική αντίσταση (ειδικά
αγωγιμότητα).
Για τους λέβητες GALAN ειδικής αντίστασης πρέπει να είναι εντός 2950-3150 Ohm / cm (320-340 MK Siemens / cm) σε 20 g C.
Για τη μέτρηση της ειδικής αντίστασης μπορεί μόνο συσκευή-Αγωγιμότητα Κατά τη συμπλήρωση του συστήματος. Θα πρέπει να χρησιμοποιείται με χαμηλή πάγωμα του ψυκτικού υγρού Argus Galan, η οποία δεν παγώσει έως -25 βαθμούς και έχει την απαραίτητη αντίσταση. Όταν χρησιμοποιείτε σκέτο νερό πρέπει να είναι προετοιμασμένοι.
Προετοιμασία του νερού ξεκινά με τη μέτρηση της φάσης ένταση στο 15-20 gradusa.Ako αξίες διαφέρουν από αυτές που συνιστώνται αντικατασταθεί το υγρό με απεσταγμένο νερό ή το σύνηθες νερό προσθέστε αλάτι 5 γραμμάρια ανά 100 λίτρα υγρού.
/ Η διαδικασία αυτή περιγράφεται στο διαβατήριο του λέβητα /

galan-levites


Ηλεκτροδίου ηλεκτρικός λέβητας είναι μέρος του συστήματος θέρμανσης.


Για να εξασφαλιστεί αξιόπιστη και συνεχή λειτουργία του συστήματος λέβητα bezavariina θέρμανσης αναμένεται να συναντηθεί συνιστάται στο διαβατήριο του απαιτήσεις συστήματος λέβητα: δύο σωλήνες με διάμετρο πάνω ροή διαρροή και σωλήνες επιστροφή 32-40mm, κυκλοφορούν αντλία ή ύψος δαπέδου σωλήνα min 2m, η ποσότητα του υγρού είναι όχι περισσότερο από 10 λίτρα ανά 1 kW του λέβητα ισχύος.


Γιατί το σύστημα θέρμανσης με λέβητα ηλεκτροδίου
οικονομικές και αξιόπιστες από εκείνες με τις θερμάστρες;


Αν εξαιρέσουμε κάποιες περιπλοκές στην τοποθέτηση του συστήματος στο λέβητα ηλεκτρόδιο και λαμβάνοντας υπόψη ορισμένοι περιορισμοί στην εφαρμογή για να θερμάνει πισίνες, θερμοκήπια, υπόγειες διαβάσεις, βεράντες / στο κλασικό σύστημα με κορυφαία πλήρωσης λέβητα ηλεκτρόδιο είναι πιο οικονομική mnimum 20-30%.
Η αξιοπιστία και η οικονομία να εξασφαλίσει μια απλή και αξιόπιστη κατασκευή και την αρχή των λεβήτων θέρμανσης deystvie.V αρχικά θερμαίνεται πηνία και αυτοί με τη σειρά τους δίνουν τη θερμότητα του υγρού.
Στο ρόλο του λέβητα θέρμανσης ηλεκτροδίου να είναι πολύ ρευστή.
Όταν ενεργοποιείτε το υγρό δοχείο που βρίσκεται στο λέβητα θερμαίνεται σε ένα πλήρες υγρό θέρμανσης ηλεκτρόδιο obem.Izpolzvayki μπορεί να μειώσει τον όγκο του λέβητα αρκετές φορές σε σύγκριση με παρόμοια λέβητες θέρμανσης moshtnost.Moshtnostta εξαρτάται από τη θερμοκρασία τροφοδοτήσεως του λέβητα σε υγρό και μπορεί να ρυθμιστεί μέσω της αυτοματοποίησης, ανάλογα με εξωτερικές θερμοκρασίες.
Όταν ρυθμιστεί σωστά το σύστημα, ο λέβητας περιλαμβάνει ένα χαμηλής ισχύος. Λιγότερο από το 50% / του προσώπου και ζεστό φτάνει σταδιακά βέλτιστη Αυτοματισμού moshtnost.Savremennata σας επιτρέπει να διατηρεί μια άνετη θερμοκρασία δωματίου να κυμαίνεται μεταξύ ± 0,2 ˚ C
Ανάπτυξη Αυτοματισμού επιτρέπει τον προγραμματισμό την εβδομάδα και περιλαμβάνουν ένα κινητό τηλέφωνο.
Έτσι, η οικονομία στο έργο των λεβήτων ηλεκτροδίων επιτυγχάνεται μέσω:
Ταχύτερη θέρμανση / αρκετές φορές σε σύγκριση με λέβητες θέρμανσης
Ομαλή εκκίνηση
-Η χρήση της σύγχρονης αυτοματισμού
Κτίριο-πρότυπο σύστημα θέρμανσης με σύγχρονες καλοριφέρ χωρίς σίδηρο.
Αξιοπιστία και μεγάλη διάρκεια χρήσης είναι εγγυημένη από απλή κατασκευή και τη χρήση των σύγχρονων υλικών.

galan geizer
Τι είναι η υστέρηση;


Κατά την εκκίνηση του λέβητα πρέπει να οριστεί θερμοκρασία του συστήματος στην είσοδο της επιστροφής εξόδου υγρό λέβητα του λέβητα / την υπαγωγή στο σύστημα ρευστό και υστέρηση για κάθε κανάλι.
Υστέρηση-Αυτή είναι η διαφορά μεταξύ της θερμοκρασίας του αποκλεισμού και την ένταξη των kotela.Zadava και τα δύο κανάλια σε μια κυμαίνεται από 1 έως 9 ˚ C.
Αυτή η παράμετρος μπορεί να συστήσει είναι μέσα:
Επιστροφή-ρευστό -2 έως 6 ˚ C
Liquid-απόληψης 5-9 ˚ C
Lux πίνακα ελέγχου ενσωματώνει αυτόματη. Με άλλα πάνελ nastroikata χειροκίνητα.


Σωληνώσεις και θερμαντικά σώματα Τι μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη θέρμανση
σύστημα ηλεκτροδίων με λέβητα Galan;


Για να οικοδομήσουμε το σύστημα μπορεί να χρησιμοποιηθεί κατ 'αρχήν, κάθε είδους πιστοποίηση trabi.Nie προτείνουμε μέταλλο ή πολυπροπυλένιο.
Μπορεί να χρησιμοποιηθεί vsyakavi σύγχρονο καλοριφέρ.
Χυτοσίδηρος δεν συνιστάται διότι απαιτεί μεγάλες ποσότητες υγρών σχηματίζονται porista δομή και την εσωτερική σκωρία είναι ασύνδετος.
Για να διασφαλίσει την αποτελεσματική και συνεχή λειτουργία του λέβητα είναι επίσης σημαντικό ότι η εσωτερική διάμετρος των αγωγών εισαγωγής και εξόδου δεν πρέπει να είναι μικρότερη από τα ευρήματα του λέβητα.

galan gr
Πώς μπορεί ένα 1 κιλοβάτ για τη θέρμανση 200 μέτρα;


Ο λόγος για αυτό και άλλα παρόμοια ζητήματα nesaobrazyavane τους τεχνικούς όρους λειτουργίας του λέβητα.
Πρώτον, είναι σημαντικό να γίνει διάκριση μεταξύ του λέβητα ονομαστική ισχύς (kW) της μέσης κατανάλωσης ενέργειας το χειμώνα / kW για 1 ώρα /
Δεύτερον, είναι σημαντικό να γίνει διάκριση μεταξύ μιας μετράνε όγκο ή το μέγεθος των εγκαταστάσεων.
Για παράδειγμα μπορούμε να θεωρήσουμε το δημοφιλές περίπτωση θερμαινόμενο δωμάτια, χωρητικότητας 200m3, αυτό σημαίνει ένα δωμάτιο των 80 μ2 και ύψος οροφής 2,5 m, στην περίπτωση αυτή είναι κατάλληλη λέβητας ηλεκτρόδιο Ochag 5.
με ονομαστική ισχύ 5 kW.
Εάν το δωμάτιο είναι ένας ζωντανός, καλά απομονωμένες, το σύστημα είναι γεμάτο με ένα ισορροπημένο υγρό Άργος Galan, η μέση κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας κατά την περίοδο θέρμανσης μπορεί να διαβαστεί περίπου 1 ώρα kW για 1 ώρα ή 25 kW ανά ημέρα (750 kW ανά μήνα)
Εάν μια μη οικιστικά κτίρια, η παρουσία ισχυρών εξαερισμού, κατάστημα με μεγάλη προσέλευση, πλύσιμο αυτοκινήτων, κλπ.., Το κόστος της ηλεκτρικής ενέργειας μπορεί να φτάσει αρκετές φορές.


Πώς μπορούμε να επιτύχουμε μέγιστη οικονομία στις εργασίες του
Αυτόνομη θέρμανση με Galan ηλεκτρόδιο λέβητα;


Για να επιτευχθεί καλύτερη απόδοση κατά την εργασία λέβητα ηλεκτρόδιο είναι αναγκαία:
-Το διάστημα είναι καλά μονωμένο
-Το σύστημα πρέπει να είναι κατάλληλα κατασκευασμένα και
-Η σωστή επιλογή του αυτοματισμού
Υπάρχουν διάφορες επιλογές:
Μηχανολόγων Μηχανικών / MTR /
Ηλεκτρονικό ψηφιακό έλεγχο
Μηχανικοί θερμοστάτες περιλαμβάνουν nadezhdni.no elementi.Edinstveno πρωτόγονη αξιοπρέπεια αυτού του τύπου είναι η χαμηλότερη τιμή.
Τα μειονεκτήματα είναι κυρίως υψηλής θόρυβο ρύθμιση και ως εκ τούτου, ανακριβείς αντιοικονομική διαχείριση της θέρμανσης.
Μηχανολόγων Μηχανικών είναι συνήθως χρησιμοποιείται για τη θέρμανση των κατοικιών τους χώρους όπου ο θόρυβος δεν έχει σημασία.

Όταν χρησιμοποιείτε την ψηφιακή απόδοση eletronni προγραμματιστές εργάζονται αυξήθηκε κατά 25% min.
Πολύ σημαντική είναι η ρύθμιση του ελεγκτή.
Λαμβάνοντας το παράδειγμα από τις πιο συνηθισμένες περιπτώσεις, 80m2 σαλόνι, όπου η χρήση του προγραμματιστή Lux, το κόστος της μίας ώρας είναι 1 kW έως 25 ημέρες kW περίπου ένα μήνα και 750 kVt.Ako χρήση επιπλέον δωμάτιο programmator Istopnik 103 διαχείρισης θα εκτελούνται από την θερμοκρασία του αέρα στην περιοχή 7 ˚ C έως +30 ˚ C. Το σύστημα απέτυχε να ανταποκριθεί στις ημερήσιες μεταβολές στην κατανάλωση temperaturata.Togavaμειωθεί κατά περίπου 15% ανά ημέρα και αντιπροσωπεύει το 21 kW και 630 ώρες kW μήνες ώρα.
Ακόμα μεγαλύτερη εξοικονόμηση μπορεί να φτάσει αν χρησιμοποιήσουμε εβδομαδιαίο ρολόι του προγραμματισμού και του αέρα pomeshteniyata.Tova μπορεί να γίνει ένα παράδειγμα μειώνοντας την απαιτούμενη θερμοκρασία του δείγματος από την 23η έως 8η από 25 ˚ C έως 20 ˚ C, λιτότητα, περίπου 8% και η κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας 19KW ώρες την ημέρα για το μήνα και 570 ώρες kW.
Αν μειωθεί η απαιτούμενη θερμοκρασία του δείγματος κατά τη διάρκεια της ημέρας όταν οι άνθρωποι στην εργασία και το σχολείο να ot10ch 18η, στους 25 ˚ C 16 ˚ C, τότε ikonomisvame 10%. Η κατανάλωση είναι 17 ώρες ανά ημέρα kW και 510 kW ανά μήνα.
Εάν η θέρμανση του σπιτιού μας και η φυσιολογική θερμοκρασία μας μόνο Σάββατο και Κυριακή και Δευτέρα έως Παρασκευή διατηρηθεί θερμοκρασία αέρα 10 ˚ C, το μηνιαίο κόστος θα μειωθεί σε περίπου 360 kW ανά ώρα.
Οι Ερώτηση ρυθμίσεις νύχτα και μέρα συνιστάται αν το δωμάτιο είναι εξοπλισμένο programmator Istopnik Istopnik 203 αντί για 103.

galan-new-gr
Τι προβλήματα θα έχει η χρήση των σωλήνων χαλκού;


Κατά την άσκηση των αγωγών με σωλήνες χαλκού είναι ένα σημαντικό ζήτημα των σύνθετων medta με άλλα μέταλλα, σε ένα σύστημα περίπτωση technostta.V κυκλοφορία άμεση σύνδεση του χαλκού με το χάλυβα, γαλβανισμένο χάλυβα ή αλουμίνιο, ηλεκτροχημική αντίδραση, προκαλώντας ταχεία διάλυση του σιδήρου ψευδαργύρου και χαλκού aluminiya.Kombinatsiyata μεταξύ των αγωγών και του αλουμινίου raditori είναι ανεπιθύμητη και δεν συνιστάται, λόγω ιόντων που εκπέμπονται από το χαλκό επιταχύνει korroziya των άλλων μετάλλων. Αυτή είναι μόνο μια θεωρία, αλλά θα πρέπει να ληφθεί υπόψη.


Πως να εγκαταστήσετε τον λέβητα;


Λέβητα έχει εγκατασταθεί σύμφωνα με τις οδηγίες, αλλά σε κάθε περίπτωση κάθετα και οριζόντια ποτέ.

Τα πρόσθετα στοιχεία Τι χρειάζεται για την εγκατάσταση;


Επιπλέον, λέβητα και του πίνακα ελέγχου στο σύστημα είναι συνδεδεμένο Κυκλοφορητής, δοχείο διαστολής, μετρητή πίεσης, του αέρα εξαερισμού, βαλβίδα ασφαλείας, σωλήνα που συνδέει το σύστημα και fitingi.Po θέλετε να προσθέσετε δωμάτιο programmator.


Τι συντήρηση απαιτείται περιοδικά κατά τη διάρκεια λειτουργίας του λέβητα;
Για την αποτελεσματική λειτουργία της εγκατάστασης λέβητα δεν έχουν μολυνθεί και, επομένως, αν χρησιμοποιείτε το απλό νερό μία φορά το χρόνο θα πρέπει να αποστραγγίζονται και να ξεπλυθεί το σύστημα instalatsiyata.Ako είναι γεμάτο με υγρό-Άργος γκαλά αυτή η διαδικασία πραγματοποιείται κάθε τρία χρόνια.
Είναι πολύ σημαντικό αν ο λέβητας είναι τοποθετημένος στο ήδη αναπτύξει και λειτουργεί το σύστημα, είναι καλά πλυμένα.

galan-shema

For using special positions

Special positions are: sticky_left, sticky_right, notice, tool_bottom. You can use them for any module type. For using this, please go to Module Manager and config your module to your desired position.

You can disable by:

  • Go to Administrator » Template Manager » Your_Template » Tab: Advanced » Use special positions » select: No for all special positions
  • Go to Administrator » Module magager » Your_Module(by postion: sticky_left/stickey_right/notice/tool_bottom) » Status: Unpublish for that module

For customize module in special position

The solution is using Module Class Suffix. You can customize button, module content follow Module Class Suffix

E.g. Module Class Suffix: bg-white @bullhorn then:
- Class of buttom is 'ico-bullhorn'. If without @... the default is 'icon-pushpin'
- Class of module is 'bg-white'

Template Settings

Color

For each color, the params below will give default values
Orange Green Red Cyan Blue

Body

Background Color
Text Color

Header

Background Color

Footer

Select menu
Google Font
Body Font-size
Body Font-family
Direction

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies